Velkommen til våre nye hjemmesider

Vi er glade for å kunne presentere våre helt nye hjemmesider. Som du kanskje allerede har observert, presenterer vi her alle bedriftene som er medlem i Rollag Næringsforening – i tillegg til alle lag og foreninger på fjellet.

Vi har inngått et samarbeid med næringsforeningen, der Vegglifjell Friluftslag vil ha redaktøransvaret for informasjonen som formidles fra begge foreningene, nå altså samlet på hjemmesiden Vegglifjell.no.

Det betyr at det vil bli flere og hyppigere nyhetsoppdateringer, også med stoff om ting som skjer nede i bygda. Vi tror dette samarbeidet vil være bra for dere som brukere av hjemmesiden. Fjellet er den klart viktigste næringsveien i Rollag Kommune, og det er derfor viktig for bedriftene å profilere seg mot hytte- og fritidsbrukerne i kommunen. Samtidig håper vi det vil være nyttig å finne informasjon om vare- og tjenesteleverandørene som kan være aktuelle for ditt hytteliv her på denne siden.

De små daglige informasjonsoppdateringene vil fremdeles bli gjort på Facebooksiden Vegglifjell, som det er link til på vår forside. Samtidig ønsker vi tips fra dere om saker vi bør skrive om. Vi ønsker selvfølgelig å presentere gladsaker. Men ting som oppleves som problematiske bør også få plass på våre sider.

Selv om vi nå har publisert nye hjemmesider, er ikke jobben gjort. Snarere tvert i mot. Nå har vi verktøyet på plass for å videreutvikle sidene våre. Det er ofte forskjellige synspunkter på hva som ser pent ut, hvordan en slik type side skal se ut og hvilken informasjon som skal synes best. Vi har valgt å la nyhetssakene ligge på forsiden. Vi håper det skal være enkelt for deg å se om det har skjedd noe nytt siden sist, og at du finner nyhetsartikler det kan være verdt å ta en kikk på.

Om det er noe som mangler, noe som er feil, eller noe som burde vært et annet sted på hjemmesiden, hører vi gjerne fra deg. Vi tar selvfølgelig imot positive tilbakemeldinger også. Vi har fått noen spørsmål om representanter fra foreningene fremdeles kan publisere og oppdatere informasjon på sine sider. Det forsøker vi å få til. Vi gir dere beskjed når denne funksjonaliteten er på plass.