Ei glenne i skogen. Nord for Kjerrevollen er det hogd ut trasé til den nye tverrløypa.

Ny tverrløype fra Mykstulia til Rustseterområdet er ferdigstilt

Vegglifjell Friluftslag har ferdigstilt den nye tverrløypa som går under Mykstulia fra området Persbuseter til myrene sør for Rustseter. Nå gjenstår det bare å merke kryssene. Den observante skigåer fikk med seg at det var løype her sist vinter. Da lånte vi en vei til et nytt hyttefelt.

Annonseinnhold
Annonseinnhold

Nå er løypa blitt permanent. Når du kommer nordfra vil løypekrysset være på omtrent samme sted som i fjor. Deretter svinger den av til venstre, i det vi håper blir en fin utforkjøring før den svinger til høyre igjen, langs bekken.

Deretter passerer løypa Kjerrevollen, før den følger myrene videre sørover. Løypekrysset i sør blir på det samme stedet.