Bli med på sykkeltur søndag 2. september

I forbindelse med Friluftslivets uke arrangerer Vegglifjell Friluftslag terrengsykling søndag 2. september 2018.

Vi møtes på Veggli Fjellstue klokka 10.00 for en felles sykkeltur. Om du er en erfaren terrengsyklist, eller bare en helt vanlig syklist er dette et enkelt arrangement som passer for deg. Vi tar en tur sammen og utforsker fjellets sykkelmuligheter. Om det er stemning for det, prøver vi oss kanskje på en sti eller to. Varighet 2 til 3 timer.

Selv om herrene på bildet er såkalte MAMIL (Middelaldrende menn i lycra), er dette et lavterskeltilbud som passer for alle. Avhengig av hvem som kommer, og hvor mange, deler vi eventuelt opp i mindre grupper. Kom med den sykkelen og de sykkelklærne du har. Etterpå møtes vi på Fjellstua til litt skryt om turen.