Siste innspurt for kronerullingen til ny skiheis

Innsamlingen til ny skiheis går mot slutten. Styreleder Solveig Kongsjorden er optimistisk, men mangler fortsatt noen ti-tusener for å komme i mål.

– Vi jobber ennå med noen aktører fra næringslivet. Anslagsvis mangler vi nå et sted mellom 50 og 100 000 kroner, avslører hun.

Det har vært vilje til å få til dette. Som Vegglifjell Skisenter skriver på innsamlingssiden på www.startskudd.no, så er dette et skikkelig spleiselag hvor mange aktører er involvert. Det bidras med aksjekjøp, gaver, arbeidsinnsats og varer til reduserte priser. 126 ulike aktører har bidratt så langt.

Fulsås Maskin, Drømmehytta og Numehytta er de største bidragsyterne fra næringslivet. Vegglifjell Friluftslag, Vegglifjell Infra og grunneierne har tatt det tyngste løftet og har bidratt både til egenkapitalen og skal sammen betjene et lån på 4 millioner de nærmeste årene.

Dette er det største løftet vi har gjort på Vegglifjell, og jeg stolt av hva vi kan få til når vi samarbeider, sier Solveig. Det har vært ekstremt mye jobb å finansiere dette prosjektet, men nå håper og tror jeg at vi skal klare å nå målet slik at heisen står klar til julefeiringen 2018.

Bidra til innsamlingen på www.startskudd.no eller betal inn et beløp merket «Gave skiheis» til Vegglifjell skisenter sin konto for skiheisinvestering, konto nr. 1506.07.81068.

– Innsamlingssiden blir fortløpende oppdatert med nye bidrag, så følg med på den spennende innspurten der, avslutter Solveig.