Kronerullingen er i mål

Vegglifjell Skisenter er i mål med kronerullingen. Det ble en spennende sluttspurt, og de er i rute med arbeidene så langt. Det blir ny skiheis – som etter planen skal åpne til juleferien 2018.

Skisenteret vil takke alle som har bidratt til at de kom i mål. De retter en spesiell takk til alle velvillige næringslivsaktører som nå står på for at fundamentene skal komme på plass, og den nye heisbua skal komme opp.

Fulsås Maskin, Numehytta og Drømmehytta ble de største bidragsyterne fra næringslivet.

Numedal Hytteutvikling, Numedal Installasjon, Vegglifjell Hytteservice og Numedal Element og BN Bygg har også bidratt betydelig med arbeidsinnsats og/eller gaver.

Veggli Fjellstue, Byggern Veggli, Numedal Betong og fjellsprenger Kjell Royne Heia har bidratt med varer og tjenester til reduserte priser.

Coop Veggli, Forbis, TP Total, Murer Nils Steinar Tveiten, Numedal Stasjons Bryggeri, YX Veggli, Bedriftspartner, entreprenør Thomas Kofstad, Re Kopi og Print, Bekkjorden Skog, Tømrer Terje D. Knudsen, Strysse Mek, Numedal Regnskapskontor, Økonomi-Fokus, Monicas Interiør og Numedal Blomster har alle bidratt med større eller mindre gaver.

Naturforvalter/Kjetil Heitmann, Anleggsplan/Odd Eldar Tveiten, Solveig Kongsjorden og Ole Øyvind Tveiten har bidratt med sin tid til planlegging og organisering. Bare deler av dette er betalt arbeid.

Skisenteret vil også takke Vegglifjell Friluftslag for bevilgningen av midler som gjorde dette mulig.

Og hvis noen skulle være i tvil, så har grunneierne bidratt. Vegglifjell Infra, som består av 15 grunneiere nord på fjellet, er største enkeltbidragsyter. Vegglifjell Utvikling/Tveitsameiget har bidratt med 100.000,-. Flere grunneiere i alle områder både nord, i Votnedalen og sør på fjellet har bidratt.

Og til slutt – noen hytteeiere har også bidratt. Skisenteret takker også disse.