Oppkjørt skiløype fra Veggli Fjellstue

Det har kommet ca. 15 cm snø på fjellet, og tidligløypa fra Veggli Fjellstue til Gversetveien er kjørt opp. Det er ikke mer snø enn det som akkurat er nødvendig, så vi vil anbefale dere som vil prøve løypa å ikke ta med de beste skiene. Løypa tur retur Gversetveien er 7 kilometer.

Men, vi er glade for at vi kan tilby muligheter for skigåing i den nye tidligløypa. Den har blitt laget igjennom sommeren og høsten av Vegglifjell Friluftslag i samarbeid med Veggli Fjellstue og flere lokale maskinentreprenører.

Bildet viser at vi har forsøkt å sette spor. Dette har blitt litt for grunt. Hvis vi får riktig temperatur vil vi kjøre opp på nytt kun med glattematte natt til fredag. Følg med på skisporet.no for oppdateringer. Natt til lørdag, og på lørdag formiddag er det meldt kuldegrader, så da kan det bli brukbare forhold.