Brageteateret kommer til Veggli 8. november

Forestillingen Lifegame går ut på at en lokal gjest og en «programleder» samtaler om episoder fra gjestens liv.

Gjesten kjenner ikke spørsmålene på forhånd, og programlederen vet følgelig ikke hva slags historier gjesten ønsker å dele, men samtalen gjennomgår livet i kronologisk rekkefølge. Stemningen er litt al a Lindmo.

Men der stopper også alle likheter, for på scenen sitter også 5 skuespillere.

Disse er eksperter på improvisasjon. Sammen med oss i publikum vil de følge samtalen, og i farta vil de sprette opp og tolke gjestens minner med stor entusiasme og innlevelse. Denne kvelden gir rom for mye latter, men kanskje også noen tårer.

Gjest i Veggli er Gunhild Torsrud. Les mer om forestillingen her: https://www.brageteatret.no/forestilling/lifegame-av-keith-johnstone/