Vegglifjell Skisenter samarbeider med Uvdal

Salget av sesongkort er i gang. Nytt i år er et samarbeid med skisenteret i Uvdal. Kjøper du sesongkort på Vegglifjell får du 40% rabatt på dagskort i Uvdal Skisenter. Les mer på hjemmesiden: http://vegglifjellskisenter.no/
Vegglifjell Skisenter melder at heisen nå er ferdig montert. Foreløpig er den ikke prøvekjørt, siden den elektriske installasjonen ikke er helt ferdig ennå. Både prøvekjøring og justering er planlagt ferdig i løpet av uka. Det betyr at installasjonen av den nye heisen er i henhold til planen. Godkjenningsprosessen er også igang.
Skisenteret melder at de har god dialog med Statens jernbanetilsyn, som skal godkjenne heisen i uke 50. Når det også ble produsert noe snø, og det er meldt kaldere vær, ligger alt til rette for åpning lørdag 22. desember.