«Nye» Vegglifjell Skisenter åpner andre juledag

Sluttspurten er i gang for å få alt på plass til den nye skiheisen kan åpne. Åpningen vil være andre juledag klokka 10.00. Selve skiheisen er testkjørt og godkjent. Alle tilhørende fasiliteter begynner å komme på plass. Bakkene har fått en ansiktsløftning fra i fjor. Snøkanonene går for fullt. Nyinnkjøpt tråkkemaskin preparerer løypene.

Styrelederen i Vegglifjell Skisenter, Solveig Kongsjorden og driftslederen Knut Heiberg, og alle deres gode hjelpere kan snart puste lettet ut etter en intensiv høst. Nå er det duket for oppstart av det nye skisenteret. Det betyr plass til flere i heisen, kortere køer, mindre driftsstans på grunn av vær og vind, men selvfølgelig mest av alt fordi alt utstyr mekanisk og elektrisk er flunkende nytt, og skal tåle alt det som det gamle anlegget ikke tålte av påkjenninger.

Vi gratulerer Vegglifjell med et helt nytt skisenter, og håper på en flott sesong med mange fornøyde alpinister. Velkommen i skisenteret andre juledag. Følg med på skisenterets Facebooksider for å få siste nytt: https://www.facebook.com/Vegglifjell-Skisenter-401070803707/