Skisporet.no er oppdatert

Visjonen til Vegglifjell Friluftslag er at det alltid skal være gode skiløyper på Vegglifjell. Og, ja vi vet at dette er det mange synspunkter på. Denne vinteren har så langt vært preget av lite snø, og noen steder har det lille som har kommet i tillegg blitt blåst vekk. Vi har hatt særlige utfordringer med Persburunden, Dalsetkollen, Slepeskaret og Steintjønnrunden. Men andre steder, som ligger mer i le er det brukbart med snø, og vi har til dels fått til gode skiløyper.

Nå har vi foretatt en liten opprydding på Skisporet.no. Vi har forsøkt å sette på de navnene vi mener er de mest brukte, og slik sett de «riktige». Og det er greit at vi bruker de samme navnene om de forskjellige løypene vi går. Løypene som er heltrukne skal kjøres opp for både skøyting og klassisk. Løypene med stiplede linjer er klassiske løyper. Ta en kikk, og gi oss gjerne en tilbakemelding om dere mener noe har fått feil navn.

Det har kommet til ei ny løype sør på fjellet. Denne kaller vi Sundtjønn Vest, og går fra nordenden av Sundtjønn (rett ved brua), og til Vorset. I sammen med hovedløypa fra Sundtjønn til Vorset er dette blitt ei fin og småkupert runde uten de store høydeforskjellene. Takk til hytteforeningen med Ole Petter Hobbelstad i spissen for initiativ, rydding av løype, og bygging av klopper. Og stor takk til Knut Håkon Berglia for oppkjøring av løype. Fremdeles mangler denne løypa på Skisporet.no, men det håper vi å få på plass snart.