Registrer Vegglifjell Friluftslag som grasrotmottaker

Som dere vet er Vegglifjell Friluftslag veldig opptatt av det dere gjør på hytta som ikke bråker eller ødelegger naturen. Og derfor sitter det litt langt inne å oppfordre til å spille med penger. Men siden vi vet at de aller fleste av hyttefolket på Vegglifjell har både ordnet økonomi og ikke har hang til spillavhengighet skal vi her gjøre et unntak.

Så vi oppfordrer deg derfor til å registrere deg som spiller på Norsk Tipping, og velge Vegglifjell Friluftslag som grasrotmottaker. Da kan du levere inn en tippekupong, eller kjøpe en (ekstra) lottokupong, og samtidig vite at du gjør en god tjeneste.

Vi har ikke vært veldig gode til å markedsføre dette tiltaket, og det har vi nå begynt å gjøre noe med. Vi har bare 27 registrerte spillere. Til sammenlikning har våre venner i Blefjell Løypeforening over 600 spillere, og har så langt i år fått inn like mye som Vegglifjell Friluftslag klarte i hele 2018. Så herved er utfordringen gitt: Registrer deg i dag her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=998595185. Så får vi se om vi kan ta opp konkurransen med våre venner på Blefjell.