Lokalmatmarked i Veggli 21. februar

Torsdag 21. februar fra klokka 13 til 19 arrangerer Matopplevelser i Numedal lokalmatmarked foran Coop Veggli.

Det serveres bålkaffe og bys på blant annet spekepølser og skuffekakeboka fra NABOKJERRINGAN, frossen fersk ørret fra PRESTMOEN GÅRD, flotte skinn fra NUMEDAL SKINNVERKSTED, økologisk syltetøy og honning fra GARDÅS-SKOGEN, kling og flatbrød fra UVDALSLEIVEN TRADISJONSBAKST, spikji lamakjøtt, Smådølkurv, Uvdalspølsa og elgkarbonader fra KIRKEBYGDA PRODUKTER, nydelige spælsauburgere, diverse stykningsdeler av lam og elgmedisterkaker fra NORDRE BERGAN GARD. Og så har FARMEN FLØTTERUD med gårdssalami, mormorkarbonader, cowboypølser og ostepølser til grillen, indrefilet og  entrecote fra storfe, og stykningsdeler fra svin på skogen. Her kan du også bestille en herlig hundekjøringsopplevelse.