Bli med på Kveldsprell

Helaften med foredrag av fotograf Devegg Ruud, med deilig lokalmat og drikke.

Når dagens VinterSprell på Vegglifjell er over, flytter vi oss inn i varmen i Killingdalen Skistugu, hvor vi gjør oss klare for servering av god lokalmat og drikke, og lokal ski- og seterhistorie. Fra kl. 19.00 til 24.00.

Fotograf Devegg Ruud forteller og viser bilder av skihopper Birger Ruud og brødrene hans sin elleville skileik på Vegglifjell og Kongsberg, og om livet på gamle Deveggseter på Vegglifjell. Ruudbrødrene brukte Vegglifjell til både trening, lek og moro – noe som resulterte i både VM- og OL-medaljer i skihopp.

En helaften med historie, mat og moro som du definitivt ikke vil gå glipp av – fra kl. 19.00 til 24.00. Pris kr. 450,- pr. person. Inkluderer foredrag, deilig lokal biff stroganoff gryte med tilbehør og kaffe. Salg av drikke.

Forhåndspåmelding og betaling via www.tikkio.no, søk etter Vintersprell. For spørsmål, kontakt Liv på mobil 917 86 649.

OBS! Begrenset antall plasser, så ikke vent med å melde deg på.