Kartlegging av sykkelstier på Vegglifjell 11. og 12. mai

Vegglifjell Friluftslag planlegger å kartlegge mulighetene for stisykling på Vegglifjell helga 11. og 12. mai. Vi har fått med oss noen spesialister fra Kongsberg Sti. I tillegg ønsker vi å få med noen deltakere som har hytte på fjellet, eller holder til i bygda. Det er selvfølgelig en fordel om du har et forhold til sykling, og gjerne stisykling.

Vi starter klokka 09.00 på Veggli Fjellstue med enkel briefing før første økt på sykkelen. Etter lunsj tar vi ei ny økt på sykkelen. Dere logger turene dere sykler på GPS. Om noen av dere har et GoPro-kamera, kan vi også få noen filmer. På kvelden summerer vi opp med å tegne på kart og lage enkle beskrivelser av de forskjellige rutene. Vi har skaffet overnatting på Veggli Fjellstue for omtrent 10 personer.

På søndag tar vi ei økt på sykkelen, før vi avslutter med lunsj og oppsummering. Vi er avhengig av at det meste av snøen har forsvunnet til denne helga. Er du interessert i å delta? Ta kontakt med oss på kontaktskjemaet.