Kartlegging av sykkelstier på Vegglifjell – utsatt til 15. og 16. juni

Kartleggingen av sykkelmulighetene på Vegglifjell er utsatt til 15. og 16. juni. Det er for mye snø på fjellet til at dette lar seg gjøre nå. Vi har fått med oss noen spesialister fra Kongsberg Sti, men ønsker svært gjerne å få med flere deltakere fra hyttefolket og lokalbefolkningen. Vi har noen relativt vanskelige, men også noen ganske lette ruter som skal sykles, så det er muligheter selv om du ikke er ekspert på stisykling.

Vi starter klokka 09.00 på Veggli Fjellstue med enkel briefing før første økt på sykkelen. Etter lunsj tar vi ei ny økt på sykkelen. Dere logger turene dere sykler på GPS. Om noen av dere har et GoPro-kamera, kan vi også få noen filmer. På kvelden summerer vi opp med å tegne på kart og lage enkle beskrivelser av de forskjellige rutene. Vi har skaffet overnatting på Veggli Fjellstue for omtrent 10 personer.

På søndag tar vi ei økt på sykkelen, før vi avslutter med lunsj og oppsummering. Er du interessert i å delta? Ta kontakt med oss på kontaktskjemaet.