Meld deg på Ti på topp i Rollag

På lørdag åpner vi «Ti på topp i Rollag». Vi håper mange registrerer seg, og at det blir en uhøytidelig konkurranse om å ta flest mulig toppturer før vi avslutter registreringen 10. oktober.

Vi har lagt ut en oversikt over, og en beskrivelse av alle toppturene som er valgt ut under fanen «Opplevelser». Ta en kikk, og planlegg sommerens toppturer. Her er det mange fine turer å velge blant. De fleste av oss har sine favoritt-turer, som ofte ligger i nærheten av hytta. Nå blir det enklere å også utforske andre deler av Vegglifjell.

Vi vil også sterkt anbefale å ta noen turer til de utvalgte toppene på østsiden av dalen. Her kommer du inn i Trillemarka naturreservat. Terrenget er uberørt, og villere enn på Vegglifjell. To av toppene ligger også på Blefjell. Vi har merket dem fra Butjønnseter på Nordre Blefjellvei. Men om du trenger en skikkelig utfordring, er det også mulig å ta seg opp hit fra Sørkjeområdet.

Du finner mer informasjon på denne siden: http://rollag.tipåtopp.no/  Hvis du laster ned appen, kan du registrere deg elektronisk når du er på toppen. Om du har problemer med registreringen, om det er for dårlig merket, eller om du har andre kommentarer, hører vi svært gjerne fra deg.

Ti på topp er et resultat av Turskiltprosjektet. Det er finansiert av Gjensidigestiftelsen/Buskerud Fylkeskommune, og med et bidrag fra Rollag Kommune. Det er Vegglifjell Friluftslag som administrerer tiltaket. Med oss har vi hatt mange gode hjelpere som har bidratt med ideer, tekster, grunneieravtaler, merking og skilting. Vi takker alle, og spesielt Veggli Vel, Rollag Havnevesen, Ingunn Ytrehus, Gry Møll Kleiv, Tore Tisthamar, Gunn Hege Laugen, Ulrik Hoff, Vegard Eriksen og Kjetil Heitmann for glimrende utført arbeide. Ti på topp er et konsept som er utviklet av Bedriftsidretten. Vi samarbeider med Bedriftsidretten i Buskerud om dette.