Jobbavisa 2019 er lansert

Med Jobbavisa ønsker Veggli skole, Næringsforeningen i Rollag og Ungt entreprenørskap (www.ue.no) å synliggjøre at næringslivet i Rollag er opptatt av entreprenørskap i skolen og er åpne for å ta inn skoleungdom på utplassering og sommerjobb.

Skolen har benyttet seg av dette gjennom mange år og er veldig fornøyd med samarbeidet.

Næringslivet ønsker å gi elevene kunnskap om det lokale arbeidsmarkedet og yrkesmuligheter de har i hjemkommunen sin. De ønsker unge velkommen til å være med og utvikle lokalsamfunnets næringsliv for framtida. Ungt Entreprenørskap vil forsterke dette og bruker elever i Arbeidslivsfaget i ungdomsskolen til å lage Jobbavisa .

Å støtte opp om lokalt næringsliv, er også en støtte til skolen og ungdommen vår! Dette første året med jobbavis, får alle elevene i ungdomsskolen avisa med hjem, i tillegg distribueres den elektronisk gjennom Vegglifjell.no og Næringsforeningen. I framtida vil vi antagelig ta litt betalt for annonsene, og bygge opp et fond som elevbedrifter og innovasjons-konkurranser kan benytte seg av.

Dea Haug Storaas

Rådgiver Ungt Entreprenørskap

Les hele magasinet her: Jobbmagasin Rollag 2019