Bildetekst: Bildet er fra Daggrønuten en gråværsdag. Men her er det veldig flott når sola skinner. Ta gjerne et bilde på toppen og post det på https://www.facebook.com/groups/2291050054307485/

Ti på topp. Ta turen til Daggrønuten, 1158 moh

Den merka ruta til Daggrønuten starter ved Gversettjønn. Den følger veien til setrene på Devegg. Deretter følger den langs bekken bratt opp til Tjønngrøtjønn. Stien går sørvestover før den først svinger mot nord, og deretter bratt sørover til toppen av Daggrønuten.

Det er omtrent 3,7 kilometer til toppen. Daggrønuten er markert mot sør, og er den høyeste toppen på Vegglifjell sør for Killingdalen. Herfra er det flott utsikt ut over de fleste hytteområdene på Vegglifjell.

Det er selvfølgelig mulig å ta turen til Daggrønuten fra andre steder på Vegglifjell også. Uansett kan du registrere turen når du er på toppen.

God tur.