Bildetekst: Dugnadsgeneralen Sverre Dejgaard i midten, i sammen med gode hjelpere fra Vegglifjell Hytteforening gjorde en flott innsats med å rydde på og ved den nye tidligløypa på lørdag.

Dugnaden til Vegglifjell Hytteforening gjennomført i flott sommervær

For å si det slik: Det hadde sikkert vært plass til noen flere på Vegglifjell Hytteforening sin sommerdugnad. Men de som stilte opp gjorde en flott innsats.

Vi var stolte over å få på plass ei tidligskiløype i fjor høst. Men det gjenstår en del arbeide før vi kan si oss fornøyde med hele prosjektet. Denne gangen gikk vi gjennom hele den ferdige løypa, og fjernet alt som stakk opp fra løypetraseen.

I tillegg fjernet vi alt som var lagt opp av kvister og røtter ved siden av løypa i området fra Gversetveien og nordover. Her ligger det fremdeles en del kvist, men det er ikke fra arbeidet med skiløypa. Vi sådde også til enkelte deler av løypa, mens andre steder fikk kalk og gjødsel. Vi fortsetter med å legge på jord i områder der dette mangler, og rydder langs løypetraseen der det er behov for dette.

Løypa er testa ut på sykkel. Det aller meste av den har tørka opp tilstrekkelig til at den kan tas i bruk som sykkeltrasé. Målet er at dette skal bli en familievennlig trasé som blir merka med grønn vanskelighetsgrad.