En annerledes Påske..

Vi kommer til å savne at fjellet er fullt av hyttefolk og andre gjester. Vil savne fullt hus på Fjellstua og på Skistugu, samt køer i Skiheisen.

Det blir helt klart en annen opplevelse, men for sambygdinger prøver vi å tilrettelegge så godt som mulig. Derfor kjøres det opp løyper i hele løypenettet. Lørdag vil det kjøres i Slepeskardet. Snøen er altfor hard for å kjøre snøscooterløypene. Generelt vil det bli begrenset løypekjøring i påsken.

Det er meldt et fint vær, spesielt i forhold til temperatur og vindforhold.

Vi melder til alle våre bekjentskaper i fjellet om å si ifra, gjerne til vår Facebookside «Vegglifjell» om uønsket trafikk rundt i hytteområdene. Det er allerede mange som følger med og gjør en stor frivillig innsats ved å reise rundt i alle småveier for å sjekke forholdene. Vi prøver å ivareta hytteeierens interesser så godt vi kan.

Det er trist at alle som ønsker, ikke får reist til fjells, men vi ønsker allikevel alle en riktig god påske der hvor dere er.