Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Tomter ved Årset og Elehovda

 
Vegglifjell i Rollag kommune

• Lune, solrike tomter
• Fantastisk utsikt
• Enkel adkomst
• Flott turterreng hele året
 
Årset og Elehovda hyttefelt ligger nord på Vegglifjell i Rollag kommune, Numedal i Buskerud. Hyttefeltene er nylig godkjent i reguleringsplan.

Årset hyttefelt
Årset er blant hyttefeltene på Vegglifjell med lettest adkomst. Hyttetomtene ligger mellom 710 og 725 meter over havet med gode solforhold. Tomtene ligger lunt til og er skjermet for vær og vind. Det er planlagt en ny tilbringerløype gjennom Årset hyttefelt og frem til hovedskiløypenettet på Vegglifjell. Det er flotte turmuligheter til fots hele året og svært gode muligheter for sykling. Sør for Årset er det store urørte områder med gode muligheter til å oppleve et rikt dyre- og fugleliv.

Elehovda hyttefelt
Elehovda (889 moh) er en av de mest markerte toppene i fjellskogen nord på Vegglifjell. Elehovda hyttefelt ligger sydvendt og solrikt til, skjermet for vær og vind. Feltet har også en fantastisk utsikt. Tomtene ligger mellom 800 og 830 meter over havet i en skogkledd li dominert av gran, furu og bjørk. Åpne myrdrag og kronglete furutrær gir området særpreg. Det er ikke tilfeldig at dette var blant de første hytteområdene på Vegglifjell. Det er litt over 1 km til hovedskiløypa på Vegglifjell som passerer lenger vest ved Liset seter. Det er planlagt ny tilbringerløype gjennom Elehovda hyttefelt. Fra Elehovda er det sykkelmuligheter både nordover og sørover.

Vegglifjell har et godt organisert opplegg for skiløyper og lignende fellestiltak. Alle som kjøper hyttetomt på Vegglifjell betaler 1000 kr i året til oppkjøring av skiløyper, skilting og merking av stier og sykkelløyper. Dette gir gode og forutsigbare turmuligheter. Grunneiere og utbyggere bidrar på sin side med en større andel av tomtesalget til investeringer i fellesgoder som skisenter, skiløypetrasseer og skistadion.
 

Eiendommer til salgs

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo