Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Referat fra styremøte 09/11 2014

Styremøtet tok opp fakturering av medlemsavgiften, oppgradering til helårsvei på Nore-siden, vedlikehold og status for økonomien.

Referat fra styremøte i Veilaget Roe/Eide, Persbu, Høybuli

 

Sted: Lampeland hotell

Tid: Søndag 9/11 – 2014  kl. 1800

 

Til stede: Bjørn Ivar Schei, Jonny Myrann, Harald Grønvold (vara for Bjørn Erik Haugen) og Øystein Morten. Jon Cato Landsverk møtte ikke. Vara Ole Jørgen Johansen kunne heller ikke møte.            

           

 

  1. Utsendelse av fakturaer for årsavgift.

 

48 hytteeiere skal betale full avgift på Nore-siden. Her er det én ny hytte. 5 hytteeiere betaler ikke for brøyting/vei opp til Dalsethaugen. Grunneier Tore Jonny Myrann skal her betale årsavgift på brøyting på den private hytta som ligger utenom grunneiendommen.  

 

På Dalsethaugen skal 40 hytteeiere betale full pris. Én hytteeier + 2 grunneiere skal ikke betale for privat brøyting.

 

For Persbu/Høybuli-området er det 16 hytteeiere som ikke skal betale for privat parkering, men bare kr. 350 for parkering langs veien.

 

Etter jordskifte skal grunneierne betale for bruken av veien til setrene. Saken om fakturering av setre tas opp på neste årsmøte.   

 

  1. Status økonomi.

 

Der var per dato 11.000 kr. igjen på driftskontoen. Sparekontoen: ca. 71.000.  

 

  1. Tømmerhogst og vedlikehold av Roe-vegen.

 

Ulrik Hoff skulle forespørres om satser for tømmekjøring. Liste over totalt uttak av tømmer skulle sendes fra Bjørn til Økonomi-Fokus for fakturering. Det ble anslått at inntekten lå på ca. 90.000. Etter tømmerkjøring var det bestilt grusing og et rør skulle byttes ut. Pengene fra tømmerkjøring ville dekke inn dette.    

 

  1. Oppgradering til helårsvei Roe.

 

Utgangspunktet var et vedtak fra årsmøtet om å undersøke interessen blant hytteeierne for å bidra til en oppgradering til helårsvei. Det var blitt sendt ut brev om dette. Ut fra en beregning om en total utgift for oppgradering av veien på 1,2 millioner, skulle hver enhet (hytte eller tomt tilhørende en grunneier) betale kr. 16.500. En brøyteordning var stipulert til å koste hver hytte kr. 2500 per år. 43 hytteeiere svarte på dette. 23 var negative, 20 var positive. Dermed anså ikke styret at de hadde mandat til å gå videre med denne saken. Løsningen for en oppgradering vil være at grunneierne, som er eiere av veien, vedtar å ruste opp veien. I etterkant kan det gjennomføres et jordskifte der også hytteeierne må bidra til opprustingen av veien utfra en anslått verdiøkning for deres hytter.     

 

Styret vedtok at man ikke skulle gå ut med hvem som hadde som hadde svart hva på tilbudet om oppgradering av vei.  

 

  1. Gjennomgang av informasjon på nettsiden.

 

Informasjonen her skulle oppgraderes med alle styrereferater. Det måtte også komme ut informasjon om at hytteeierne måtte sette ut brøytestikker for den private parkeringsplassen utenfor hyttene.

 

  1. Eventuelt.

 

Det må tas inn tilknytningsavgifter fra grunneiere for salg av tomter. Dette er ikke gjort siden 2007, utenom for fra Vegglifjell utvikling. Torunn på regnskapskontoret kontaktes for en oversikt over alle innbetalte tilknytningsavgifter som hun har tilgang til. Dette sammenlignes med en oversikt over fradelte tomter i området.

 

Pengene for tilknytningsavgiften settes inn på en egen konto i regnskapet.

 

 

Øystein Morten

tlf: 41560955/oystein.morten@gmail.com

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

Mai 2018
Ma Ti On To Fr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo