Videreutvikling av grønn infrastruktur er nøkkelen til fortsatt attraktivitet

Stadig flere skaffer seg hytte på Vegglifjell. Det betyr at mange anser området som attraktivt. Vegglifjell Friluftslag er opptatt av det vi kaller grønn infrastruktur. Vi tror nøkkelen til å sikre fortsatt attraktivitet på Vegglifjell er å kunne tilby gode skiløyper, men også gode muligheter for sykkel- og fotturer.

Vegglifjell Friluftslag sin viktigste oppgave på vinterstid er å bidra til at det er best mulig skiløyper på fjellet. Det er Vegglifjell Løypeteam AS som står for selve løypekjøringen. Vi samarbeider tett for å finne de best egnede løypetraseene. Vi avgjør også i sammen hvor og når det skal kjøres løyper.

Vegglifjell markedsføres først og fremst som en langrennsdestinasjon. Kravene til ønsket kvalitet på skiløypene er økende. Denne forventningen er lagt både av utbyggerne og de mange brukerne, både nye og gamle.

Vi har derfor evalueringsmøter med løypeteamet og hytteforeningene jevnlig igjennom vinteren. Hytteforeningene melder at de som bruker løypenettet i all hovedsak er veldig fornøyde med kvaliteten på løypene. 

Men det betyr ikke at vi er fornøyde. Vi jobber stadig med å forbedre løypetraseene. Og vi ser på hvordan vi kan bruke ressursene best mulig for gode skiløyper.

By | 2018-09-10T21:50:19+00:00 mai 3rd, 2018|