Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Masterplan for Vegglifjell

 

Helt siden prosjektet ”Vegglifjell opp og stå” ble avsluttet for snart ett år siden er det arbeidet for å få i gang en masterplan for Vegglifjell. En masterplan er en strategisk plan for reisemålsutvikling. 

Vi følger arbeidsopplegget til Innovasjon Norge, der ”Vegglifjell opp og stå” utgjør fordstudiet/mulighetsstudiet, mens masterplanen danner selve hovedprosjektet.

Vegglifjell Holding AS har tatt ansvaret for å gjennomføre masterplanen på vegne av alle deltakende parter. Didrik Svendsen er prosjektansvarlig, Kjetil Heitmann er lokal prosjektleder mens Re-plan fra Hemsedal er engasjert som reiselivsfaglige prosjektledere. Re-plan har bred erfaring fra masterplaner flere andre steder, og arbeider også med et nasjonalt prosjekt for bærekraftig reisemålsutvikling.

Verktøylinje

  • Prosjekt-planen

    Her kan du lese prosjektplanen til prosjektet, utarbeidet av proisjektleder Kjetil Heitmann (se bildet). Dette er en strategisk plan for utvikling av Vegglifjell som reisemål.

  • Hva skal Vegglifjell være?

    Første oppgave i masterplanen er å avklare hva Vegglifjell skal være og for hvem. Re-plan har lagt fram rapport om markedsposisjon, der de anbefaler at visjonen for Vegglifjell er å bli en ledende, helårig langrennsdestinasjon innen 2020, og den mest bærekraftige destinasjonen i landet.

Områdebilder

Aktivitetskalender

Mai 2018
Ma Ti On To Fr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo