Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Søre Vegglifjell hytteforening

Årsmøtet, påskeaften 31.mars 2018​ Årets årsmøtet i Søre Vegglifjell hytteforening avholdes kl 12 ved Folkehjelpshytta. Agenda legges ut så fort den er klar. Sett av tidspunktet!

 

Søre Vegglifjell hytteforening er for deg / dere som har hytte på Søre Vegglifjell. Foreningen har nå mer enn 350 medlemmer. Men vi tar imot flere......det er ved å stå samlet vi har muligheter for videre utvikling av dette flotte naturområdet!    Sjekk vår Facebook side også

Innmelding eller endringer kan skje ved å sende en henvendelse pr mail til post@myrefjell.no hvor en opplyser om navn, hyttenr / gårds- og bruksnummer, og kontaktdetaljer. Vi vil da ta kontakt. Kontingenten er p.t. kr 650 pr år hvorav kr 500 går direkte til løypekjøring. De som har kontraktsfestet årlig serviceavgift til Vegglifjell Friluftslag betaler p.t. kun kr 150 for medlemsskapet.

Hva skjer i området? Vi tar gjerne inn artikler som omhander utviklingen på Søre Vegglifjell. Send epost til post@myrefjell.no for mulig publisering. 


Løypekjøring sesongen 2017/2018:  Se Vegglifjell.no hovedsider  (se her). Se web-kamera ved Sundtjønn. Klikk HER

Tidligere hendelser:

Kommunalt forslag nye vegnavn - høringfristen var 15.2. 2017
Før navneutvalget legger fram sitt forslag på vegnavn for vedtak i kommunestyret, er forslaget ute på høring. Hvis du / dere har kommentarer så sendes disse direkte til oppgitt adresse opplyst om i dette kommunale skriv.

Dugnaden 1. oktober 2016 
Det var som vanlig godt oppmøte, ca 20 medlemmer deltok på dugnaden. Mesteparten av de planlagte oppgavene ble gjennomført i flott høstvær. Se kort rapport her

Fiskekortordningen 2016:  Vi håper det var mange som benyttet muligheten til å fiske i vann tilhørende Skjærbrekka og Sørkje fiskelag denne sesongen. Fremvisning av betalt faktura for medlemsskap i Myrefjell og Omegn hytteforening er ditt bevis for å kunne nyttegjøre deg av fiskerett til to stenger.

Skjerming av utebelysning:  De fleste reguleringsplaner sier nå at utebelysningen skal være skjermet, dvs at lyset skal være rettet nedad og skjermet i 70 grader fra horisontalplanet. Temaet ble brakt opp på årsmøtet der en oppfordres til å følge opp dette. Da vil vi alle kunne fortsette å nyte nattehimmelen.

Årsmøtet påskeaften 26/3-2016 fant sted på Folkehjelpshytta. Selv om været var vindfullt så talte vi til slutt opp 65 fremmøtte. Takk for godt engasjement! Protokollen fra årsmøtet finner du her. Se innkallingen HER. Årsmøtet ble etterfulgt av det tradisjonsrike påskeskirennet for små og store barn!

Løypekjøring sesongen 2015/2016:  Løypene har vært kjørt med klassiske spor og skøytespor side om side, nå med ny løypemaskin. Følg oppdateringene her.  Dette er basert på en 5-årig avtale om løypekjøring som ble inngått i 2014.  

Dugnaden 3/10-15 vel gjennomført!    Over 40 engasjerte dugnadssjeler utførte det som var planlagt av oppgaver ifm skiløyper og stier (se planen HER og en mer detaljert rapport HER ). Og nok en gang i flott høstferievær. Styret takker for det gode frammøtet og den vedvarende interessen for å sikre et godt felles tilbud på Vegglifjell til alle som ferdes der. Stor takk også til Friluftslaget og grunneierlaget for tilrettelegging, samt velvillighet fra grunneiere på Søre Vegglifjell.

Fiskekortordningen 2015:  Vi håper dere har benyttet dere av muligheten til å fiske i vann tilhørende Skjærbrekka og Sørkje fiskelag denne sesongen. Kopi av betalt faktura for medlemsskap i Myrefjell og Omegn er ditt bevis for å kunne nyttegjøre deg av fiskerett til to stenger. 

Årets barneskirenn påskeaften 2015 - en opplevelse for store og små 
Omtrent 110 store og små fornøyde barn så muligheten til å delta i årets påskeskirenn i regi av hytteforeningen og Norsk Folkehjelp. Takk til deltakere, arrangører og de mange tilskuere.

Årsmøtet, påskeaften 4. april 2015
Nok en gang var vi heldige som kunne gjennomføre årsmøtet i strålende påskevær utenfor hytta til Norsk Folkehjelp ved Sundtjønn. Vi takker de ca 70 fremmøtte for aktiv deltakelse.

Innkallingen og årsrapporten finner du her. Underskrevet protokoll ser du her.

 

 

Dugnaden 4. oktober 2014 - stort frammøte!  Rundt 40 engasjerte dugnadssjeler gjorde en fantastisk jobb med klopper, stier og sykkelløypa! 

 

 

Høsten 2015: En TRIST melding og viktig henstilling: Det er påkjørt og drept 4 lam rundt om på Søre Vegglifjell på like mange uker i det siste. Det henstilles til alle som er medlemmer av foreningen og lesere av dette at kjørehastighet overholdes og tilpasses forholdene, samt viktigheten med å si fra om når slikt skjer. Merk at 3 av disse ble forlatt i live...

Eiendomsskatten opp 40% (artikkel fra 2014)
Rollag kommune har økt eiendomsskatten fra 2,5 til 3,5 promille.
Les mer her om hva dette betyr for deg som hytte-eier.

Årsmøtet påskeaften 2014: Årsmøtet ble tradisjonen tro avholdt påskeaften lørdag 19. april 2014 kl. 12.00, utenfor hytta til Norsk Folkehjelp ved Sundtjønn.  Invitasjon og årsberetningen finnes her, samt under menypunktet Årsmøtet. Finn godkjent protokoll HER.

Dugnader 5., 19. og 26. oktober 2013: Det er imponerende at et tredvetalls ildsjeler eller mer møtte opp 5/10 i tåke og vått vær, som senere på dagen gikk over i reneste sommerfølelsen. Skiøyper ble ryddet og delvis utvidet, løypestaur satt opp, ny sti mot Skomakernatten ryddet, samt ryddet sykkeltraseen mellom Svartløk og Svartli. Her gjenstår imidlertid arbeid planlagt neste år. Se forøvrig link HER for oversikt over det utførte arbeidet. I tillegg ble det etablert en klopp ved Gjermundsetåi de pågølgende helgene. Vi er nå godt forberedt til vinteren. Tusen takk alle sammen!

Dugnaden 6. oktober 2012.  

I strålende høstvær møttes ca 25 personer (løypekomiteens medlemmer og andre interesserte) ved Folkehjelpshytta til dugnad i løypenettet i Søre Vegglifjell den 6.oktober. Godt assistert av grunneierlagets formann Ragnar Tveiten, samt kjentmann og løypeutbedrer Thor-Arne Bjørkgarden, så ble det holdt på fra 11 om formiddagen til sen ettermiddag/kveld.  Runden om Sundtjønn - Svartløk - Kjølvann - Sundtjønn ble ryddet, og bredden er noe økt på deler av strekningen. Videre så ble traseen langs Vardefjell endret til å gå lenger ned mot Kjølvann. Traseen Vorset - Krokvann - Molteskar - Søtlitjenn - Skjærbrekka ble ryddet, traseen endret et par steder, og generelt økt bredden. Kloppen ved Krokvann ble lagt på plass.

Årsmøtet 2012  ble gjennomført i strålende påskevær påskeaften den 7. april 2012. Protokollen finner du nå under eget menyvalg "Årsmøtet" hvor du forøvrig også finner innkallingen og årsrapporten til det avholdte møtet. Det forrige årsmøtet ga klar beskjed om at skiløypenettet og oppkjøring av dette må ha topprioritet. Styret har derfor vært i tett dialog med Vegglifjell Friluftslag som sist høst inngikk en ny 3-årig avtale om løypekjøring (sesongene 2011/2012 til 2013/2014). Det positive her er at det nå står en maskin i Svartli som skal betjene Søre Vegglifjell. Avtalen sier også at løypene skal pakkes med snøscooter så fort det lar seg gjøre, og at snøscooter skal benyttes hvis ikke løypemaskinen kan benyttes. De fremmøtte ved årsmøtet 2012 ga positiv tilbakemelding på forbedringen av løypekjøringen siste sesong, og applauderte også de igangsatte utbedringene av løypenettet og framtidige planer.

 _________

 Mvh Styret
 

Verktøylinje

Stemningsbilder

Aktivitetskalender

Februar 2018
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
       

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo