Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
Publisert 26.09.2013

Søre Vegglifjell - Vorsetlia - tomter med INFRASTRUKTUR, bl.a. to topptomter. Priser fra kr. 750.000 inkl. infrastruktur

 (klikk for stort bilde)
(klikk for stort bilde)

Prisinformasjon

Prisantydning     750 000,-

Omkostninger
Dok. avg. 2.5% av kjøpesummen, tinglysning av skjøte kr. 1.548, tinglysning av pantobligasjon kr. 1.935, grunnboksutskrift kr. 344.
Fradelingskostnader utgjør p.t.ca. kr. 16.000.

Visninger

Lørdag 28/9, søndag 29/9, mandag 30/9 og tirsdag 1/10.
Alle dager mellom kl 13.00 og 15.00.

Fakta om boligen

Type tomt      Hyttetomt
Tomt              1 000 m²
Regulering     Området er regulert til fritidsbolig, friluftsformål og landbruksområde.

Beliggenhet

Midt mellom Kongsberg og Geilo, midt i Numedal ligger Veggli (ca. 6 mil fra Kongsberg) er dette fjellområdet "et område" nær deg. Veien opp Numedal langs Lågen er en fin kjøretur gjennom vakkert terreng og med en rekke attraksjoner på veien. Numedal kalles ikke Middelalderdalen uten grunn.

Disse tomtene ligger i et flott fjellandsskap/skogsterreng på drøyt 800 meter i naturskjønne omgivelser.
Tomtene ligger i det koselige Vorsetlia - et hytteområde bestående av noen l hytter og noen ledige tomter.
Tomtene 29 og 30 har kanskje best beliggenhet ihele området med storslagen utsikt. og flotte solforhold.
Herfra kan du gå rett inn i flotte, oppkjørte skiløyper om vinteren, fine turløyper om sommeren og du kan bare kaste deg på sykkelen for en godtur.
Det er mange fiskevann i ca. 30 min. gange i "fjellvannsriket".

Området er en drøm for den som ønsker å kunne gå koselige skiturer i fred og ro i godt oppkjørte løyper som både voksne og barn vil trives i.
Løypene går i "snillt", åpent skogsterreng, men ønsker du å gå på snaufjellet går det løyper også dit.

Veien opp fra Veggli er av meget god standard og vedlikeholdes på et meget høyt nivå som gjør de 10 kilometrene fra hovedveienog opp til hytta til en fornøyelse å kjøre. Brøytingen om vinteren er av høy kvalitet og sørger for at det aldri er vanskelig å komme frem.

Området er lite med relativt få tomter. Det er god plass mellom tomtene de er min. 1.000 kvm.

Tomtene 29 og 30 ligger på et lite høydedrag. Tomt 29 er "Kongen på haugen" med uslåelige solforhold og storslagen utsikt, tomt 30 ligger like nedenfor med meget gode solforhold og flott utsikt. Tomt 31 er en sterkt skrånende tomt med mange muligheter for den kreative - fin, åpen utsikt mot vest. Tomt 13 ligger rett vestvendt i lunt, flatere terreng.

Alle tomtene har sitt induividuelle særpreg og alle tomtene kan bebygges "vestvendt".
PRISENE BEGYNNER PÅ KR. 750.000 INKL: INFRASTRUKTUR (VEI TIL TOMTEGRENSE, VANN, AVLØP OG STRØM TIL NØRMESTE PUNKT).

I området er det totalt 13 stk. tomter som nå legges ut til salgs. 3 tomter er solgt. Her er alle tomtene av meget høy kvalitet og det er fremdeles mulig å kjøpe de beste tomtene i området.

Du finner mer info på Facebook,
besøk "SØRE VEGGLIFJELL"

Tomt

Eiet

Adkomst

Hyttefeltet ligger ca. 160 km. fra Oslo og Vestfoldbyene og ca. 110 km. fra Drammen.
Fra Kongsberg kjør Rv40 opp Numedal retning Geilo. Fra Kongsberg er det ca. 60 km. til skilt - Søre Vegglifjell. Ta til venstre (Skjærabrekkveien) og følg veien oppover. (Ca. 100 meter etter at man har tatt av fra Rv40 står en stor infotavle på høyre hånd).
Skjærabrekkveien svinger seg oppover til elektronisk bom (2,3 km) - kr. 80 (kan betales med kort eller mynt). Etter ytterligere 2,3 km (4,6 km). hold til høyre over liten bro, Kjør videre til kryss 1,8 km (6,4 km) hold til høyre hvor skilt viser veien til Vorset og Sundtjønn (rett etter søppelcontainer).
Etter ytterliger 3,4 km (9,8) km), rett før Norsk Folkehjelps hytte (like etter søppelboder på høyre hånd), går vei inn til venstre. Følg denne ca. 1,5 km.
Ved enden av vannet hold mot venstre og fortsett opp bakken. Tomtene ligger lett tilgjengelig fra veien og tomtene er merket med tomtenummer.

Ved fellesvisninger blir adkomsten skiltet fra Rv40.

Parkering

Alle tomtene vil få biloppstillingsplass for min. 2 biler.

Verktøylinje

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo