For de som vurderer sommerferie på hytta, har Camp Uvdal et tilbud for barna

For noen år siden kom en sliten pappa og bestefar og sank ned på en stol utenfor resepsjonen vår mens barna sprudlet over av energi og tiltakslyst. Det lille hjertesukket;  «Skulle ønske det fantes et tilbud om ukesleir for barn som er for små til å være hjemme alene, men for store til å komme inn under SFO» var det som gjorde at vi nå har valgt å satse på fire uker med leir for barn i alderen (8)10 – 14 (+) år. To uker med fotball, og to uker med morsomme team buildings- og selvutviklingsoppgaver med naturen som ramme. Det legges opp til mye sosialt felleskap på fritida/kvelder for de som ønsker full pakke med mat og overnatting, men det er også mulig å bare være med på dagsopplegget.

Påmelding innen 1. april gir ekstra gunstig pris, men vi tar imot påmelding fortløpende fram til leirene er fulltegnet/starter.

Fotball Camp er i uke 27 og 28, Challenge Camp i uke 26 og 27.

Instruktører er hyret fra hhv Manchester/USA og Skottland til de respektive leirene. Det vil også være med norske medinstruktører, så språk vil ikke bli et problem. Fjorårets Fotball Camp ble en kjempesuksess, og noen av deltagerne har allerede meldt seg på til årets leir.