80 deltakere på orienteringsløpet Fjellspretten

Vegglifjell Friluftslag hadde cirka 80 deltakere på orienteringsløpet Fjellspretten på lørdag. Dette var et enkelt orienteringsløp som ble arrangert som en del av Fjellsprell på Skistugu.

Deltakelsen var veldig bra. De aller fleste gikk runden, og hadde stor glede av å finne postene. Noen deltok med tidtaking. Dette var ei løype som blir definert som lett. Men, hvis man løper den i konkurransefart, kan den allikevel by på noen utfordringer, selv for erfarne orienteringsløpere.

Det var derfor artig at noen tok utfordringen. Det var juniorløperen Vetle Drage fra Kongsberg som var raskest, med ei kilometertid langt nede på 6-tallet. Dette er bra i ei løype som er lett o-teknisk, men som hadde noen høydemeter. Ikke langt bak kom pappa, Øyvind Drage. Øyvind er en løper som ofte hevder seg høyt oppe på resultatlistene i sin aldersklasse. Ingunn Ytrehus fra ROV løp også bra. Litt lenger ned på lista kom den tidligere verdenscupvinneren i langrenn, Trond Iversen. Men han var vel egentlig på tur med familien.

Resultater Fjellspretten