Vegglifjell Booking AS er etablert

I følge en pressemelding fra det nystarta firmaet Vegglifjell Booking AS, ønsker de å tilby hytteeiere en trygg måte å leie ut hytta på når man ikke bruker den selv. Utleie utføres med personer man kjenner til og stoler på at vil ta vare på hytta som sin egen.

Vegglifjell Booking AS vil holde til i Veggli sentrum og aktivt jobbe med å samle flere aktører med et effektivt bookingsystem til både overnatting, tjenester og aktiviteter.

Firmaet ønsker å bidra til at det blir enklere å leie ut hytta for de som bor for langt unna til å følge opp. For dem vil et lokalt bookingselskap ivareta hytta som leies ut, ønske gjesten velkommen og informere om alt fra hytteregler til hva du kan gjøre under besøket.

Firmaet eies av en gruppering av grunneiere. I Brønnøysundregisteret står Ulrik Hoff oppført som kontaktperson og styreleder, mens Thor Espen Haugen har signert pressemeldingen som daglig leder av firmaet.