Ny daglig leder i Vegglifjell Friluftslag

Vegglifjell Friluftslag er glade for å kunne presentere sin nye daglige leder – Knut Rudshaug (56 år).

Knut er opprinnelig fra Drøbak, men flyttet i 2017 til Selsteigen i Rollag. Han er selvstendig næringsdrivende alt-mulig-mann, og har jobbet med snekker- og vedlikeholdsoppdrag, mest på Blefjell, siden han flyttet til bygda. Han har en allsidig bakgrunn, hvor det mest relevante er jobben som daglig leder for to idrettslag, og for en av Norges største håndballturneringer – Fredrikstad Cup. Knut bor på Selsteigen sammen med en katt og har en voksen sønn som bor i Drøbak. Knut oppfattes som en framoverlent og utadvendt person, og styret ser det som en fordel at han ikke har en direkte tilknytning til Vegglifjell.

Knut starter med opplæring allerede fra neste uke, og vil suksessivt overta oppgavene fra avtroppende daglig leder gjennom desember.

Vi takker Arild Finstad for innsatsen han har gjort for Friluftslaget i sine to år som daglig leder og ønsker Knut lykke til i ny jobb hos oss.

Styret i Vegglifjell Friluftslag

v/styreleder Solveig Kongsjorden