Påskehilsen fra Vegglifjellveien

Påske. En helt merkelig følelse . Påsken for oss er mye trafikk. Nå er det stille,  veldig stille. Bortsett i fra vinden som suser over tretoppene. Etter at myndighetene stengte ned mye av samfunnet for tre uker siden ,var det bråstopp i bruk av hyttene , løypene og service tilbudene .Respekten vi alle nå viser er overveldende . For oss som bedrift får selvfølgelig hytteforbudet økonomiske konsekvenser. Vegene må holdes farbare uansett påsketrafikk eller ei. Det snør. Det blåser. Det føyker. Det er tidlig å spå konsekvensene , men det kan hende vi må redusere litt på aktiviteten til sommeren. Vi har begynt å planlegge asfalt . Strekningen er Lien – Kulvert Lavhovd seter. ( der skiløypa krysser under vegen.)Planen var mulig oppstart av anleggsarbeid 2021.Vi får nå se hvordan økonomi og finansiering utvikler seg i denne situasjonen vi er inne i.

Prosjektet er stort og krever god planlegging . Vi vil komme tilbake med mer detaljert informasjon senere.

I alle fall vi ønsker dere alle en God Påske . Vi kommer til å savne dere alle. Ser frem til at vi kan treffes igjen i normale omstendigheter. Fjellet ligger der. Vi ( grunneiere og lokale næringsdrivende) er her. Vi må i alle fall ha tro på det. «

Daglig leder
Hallgeir Tveiten