I dag lanseres en ny nettside; https://www.svingom.no en rundreise i Numedal og Tinn.

SvingOm gjør det lett å planlegge en kort reise eller en hel ferie.  Ruten går i et 8-tall eller evighetstegn gjennom hele Numedal og Tinn fra Imingfjell til Jondalen og krysser over Vegglifjell i midten. Det er 25 små og store aktører som deltar og like mange badeplasser og kulper, turer til fots og sykkel, setre og dyr, kultur og håndverk, kirker og bygdetun mm.

Daglig leder i Matopplevelser i Numedal, Liv M. Berven som står bak SvingOm, sier at SvingOm gir deg skjulte perler, uberørt natur, køfrie veier, trivelige folk, god mat , flotte setre, idyllisk kulturlandskap, fine turer og mange badekulper fantastisk tilrettelagt fra naturens side. Det har vært et veldig positivt samarbeid mellom to fylker på hver sin side av fjellet som har veldig mye til felles.  Vi er spent på reaksjonene og ser frem til å få nyttige erfaringer i sommer og på bakgrunn av det utvikle produktet og samarbeidet videre.