Langs den historiske tog strekningen Kongsberg – Rødberg ligger Kjerre stasjon idyllisk plassert ved Numedalslågen. Den nedlagte stasjonen, ikke langt fra grensen mellom Viken og Telemark er et sted hvor vakker natur møter spennende tog-historie og ikke minst et yrende aktivitetstilbud for store og små. Juli 2020 holder Stasjonspikene åpen stasjon. Hvor vi tilbyr mulighet for overnatting både i stasjonsbygningen og i lavvo. Vi holder åpen stasjons kafé. Samt ulike aktiviteter for hele familien, slik som kanoutleie, badestamp, bading i Numedalslågen, fisking og kveldskos rundt bålet. Deler av stasjonsbygningen er omgjort til tog-utstilling/museum. Møtet mellom kultur, natur og historie gir Kjerre sitt unike og særegne preg.

Hit kan du kjøre sykle med Dresin fra Veggli, sykle vanlig sykkel, gå eller kjøre bil.

Leie av Dresin kan du gjøre på Veggli Vertshus mellom kl. 08:00 – 21:00 hele uken.

For booking ta kontakt på: kjerrestasjon@gmail.com

Åpning 1. juli – Det blir kafé og marked fra kl. 11.