Takk for denne sesongen!

Vegglifjell Friluftslag takker alle som har benyttet skiløypenettet i år.

Foto: Vegglifjell Utvikling       Tekst: Knut Rudshaug, daglig leder

Løypelaget har lagt grunnlaget for hvordan kjøringen har vært gjennomført og det er Fulsaas Maskin AS og daglig leder i Friluftslaget som har lagt planer fra uke til uke om gjennomføringen av løypekjøringen.

Etter sesongen vil løypekjøringen evalueres og den gjøres via tilbakemeldinger fra alle hytteforeningene, grunneiere og andre interesserte.

Vi håper selvsagt at flest mulig brukere er fornøyd med gjennomføringen og vil ta imot alle seriøse henvendelser i et ønske om å stadig bli bedre, slik at vi får til de beste løypene på Vegglifjell i årene fremover.
Håper alle får en riktig god sommer med mange flotte turer i Vegglifjell!