Til innholdet

Votnedalen og Svartli Hytteforening

Votnedalen og Svartli Hytteeierforening er for dere som har hytte i Votnedalen og på Svartli. Vi er ca.340 medlemmer, og vi tar gjerne imot flere. Foreningen skal arbeide for å ivareta området slik at det til enhver tid er et godt rekreasjonssted, i tett samarbeid med grunneiere, andre hytteeierforeninger, Vegglifjell Friluftslag og Rollag kommune.

Medlemskapet i hytteeierforeningen er frivillig, men det er viktig at så mange som mulig bidrar for en positiv utvikling i området vårt. Vi oppfordrer derfor deg som hytteeier i Votnedalen og på Svartli til å melde deg inn og gjennom dette bidra til denne utviklingen.

Foreningens eneste inntektskilde er medlemskontingenten som for 2020 er på kr. 850,-. Av dette beløpet går kr. 700,- direkte til opparbeiding, vedlikehold og preparering av skiløyper, stier og sykkelløyper via Vegglifjell Friluftlag. Resterende beløp dekker blant annet fiskekortordning, drift av websiden, medlemskap i Norges Hytteforbund og til driften av selve foreningen. Dersom dere har en kontraktsfestet årlig serviceavgift til Vegglifjell Friluftslag, er kontingenten redusert til kr.150 for medlemskapet.

Vi oppfordrer både nye og gamle hytteeiere om å melde seg inn i Votnedalen og Svartli hytteeierforening. Ta gjerne kontakt med styret om det er noe dere vil vite mer om.

Både for nye og gamle medlemmer ønsker vi å oppdatere i våre medlemsregister med epost og telefon. Da kan vi på en enkel måte nå ut med viktig info og spare penger på administrasjon.

Send email til Leder: tommharaldandersen@outlook.com for oppdatering av denne informasjonen eller andre ting dere har på hjertet.