Til innholdet

Votnedalen og Svartli Hytteforening

Votnedalen og Svartli Hytteeierforening er for dere som har hytte i Votnedalen og på Svartli. Vi er ca.340 medlemmer, og vi tar gjerne imot flere. Foreningen skal arbeide for å ivareta området slik at det til enhver tid er et godt rekreasjonssted, i tett samarbeid med grunneiere, andre hytteeierforeninger, Vegglifjell Friluftslag og Rollag kommune.

Medlemskapet i hytteeierforeningen er frivillig, men det er viktig at så mange som mulig bidrar for en positiv utvikling i området vårt. Vi oppfordrer derfor deg som hytteeier i Votnedalen og på Svartli til å melde deg inn og gjennom dette bidra til denne utviklingen.

Foreningens eneste inntektskilde er medlemskontingenten som for 2022 er på kr. 950,-. Av dette beløpet går kr. 800,- direkte til vedlikehold og preparering av skiløyper, stier og sykkelløyper via Vegglifjell Friluftslag. Resterende beløp dekker blant annet fiskekortordning, drift av websiden, medlemskap i Norges Hytteforbund og til driften av selve foreningen. Har dere en kontraktsfestet årlig serviceavgift til Vegglifjell Friluftslag, som for sesongen 2022/23 er kr. 1 400.-, er kontingenten redusert til kun kr. 150 for medlemskapet.

Vi oppfordrer både nye og gamle hytteeiere om å melde seg inn i Votnedalen og Svartli hytteeierforening. Ta gjerne kontakt med styret om det er noe dere vil vite mer om.

Både for nye og gamle medlemmer ønsker vi å oppdatere i våre medlemsregister med epost og telefon. Da kan vi på en enkel måte nå ut med viktig info og spare penger på administrasjon.

Send email til Leder: tommharaldandersen@outlook.com for oppdatering av denne informasjonen eller andre ting dere har på hjertet.