Ti på topp i Rollag

Konkurranseperioden for Ti på topp i Rollag er fra 15.06 til 10.10. Ti på topp er resultatet av Turskiltprosjektet, og har kommet i stand i et samarbeid med Veggli Vel og Rollag Havnevesen.

Ta en kikk, og planlegg sommerens toppturer. Her er det mange fine turer å velge blant. De fleste av oss har sine favoritt-turer, som ofte ligger i nærheten av hytta. Nå blir det enklere å også utforske andre deler av Vegglifjell.

Vi vil også sterkt anbefale å ta noen turer til de utvalgte toppene på østsiden av dalen. Her kommer du inn i Trillemarka naturreservat. Terrenget er uberørt, og villere enn på Vegglifjell. To av toppene ligger også på Blefjell. Vi har merket dem fra Butjønnseter på Nordre Blefjellvei. Men om du trenger en skikkelig utfordring, er det også mulig å ta seg opp hit fra Sørkjeområdet.

Du finner mer informasjon på denne siden: http://rollag.tipåtopp.no/  Hvis du laster ned appen, kan du registrere deg elektronisk når du er på toppen. Om du har problemer med registreringen, om det er for dårlig merket, eller om du har andre kommentarer, hører vi svært gjerne fra deg.

  • Alle som besøker 10 eller flere ulike turmål får deltakerpremie. Er du 10 år eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet sju ulike turmål. Følgende andre kategorier premieres også:
  • Årets turgåer blir trukket ut blant alle som har oppfylt kravet til deltakerpremie.
  • Årets turbedrift er den bedriften som har flest turer i snitt pr deltaker fra bedriften.
  • Årets turlag i venne- og familieklassen er det laget som har gått flest turer i snitt. (Minst 3 deltagere per lag).
  • Årets turbilde kåres av innsendte bidrag på facebooksiden, nettsiden og bilder på instagram som er merket #tipåtopprollag. Vi ønsker bilder i høy oppløsning.
  • Vi arrangerer også flere konkurranser i løpet av konkurranseperioden.