BN Bygg AS

BN Bygg AS er et lokalt totalentreprenørfirma. Bedriften ble etablert i 1992 med bred kompetanse innenfor nybygg og rehabilitering av hytter, eneboliger og næringsbygg. Vi kan utføre hele byggeprosessen fra tegning/SØK, grunnarbeider til ferdig nøkkelferdig hytte. Vårt kontor ligger på industriområdet i Veggli sentrum.

BN Bygg AS består av fagarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for våre kunder. Vi er 16 ansatte, og er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i alle ledd i vår bedrift.

BN Bygg AS har lang erfaring med bygging av høystandard hytter på fjellet. Vi tar hånd om hele prosessen fra prosjektering til nøkkelferdig bygg. Dyktige medarbeidere og solide samarbeidspartnere gjør oss i stand til å utvikle og gjennomføre små og store prosjekter.

Vi er kjent for høy standard – både når det gjelder materialvalg og utførelse. Vi benytter kun miljøriktige materialer fra anerkjente og pålitelige leverandører, samtidig som vi legger stor vekt på funksjonelle og trygge løsninger med lave vedlikeholdskostnader.

Vi er med i hus- og hyttekjeden Idéhus, med egen katalog over hus og hyttemodeller.

I nært samarbeid med deg som kunde, finner vi de beste løsningene tilpasset dine drømmer og behov. Dette gir deg en unik hytte med ditt personlige preg.

La oss være ditt naturlige valg når du skal bygge din drøm.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Gunnar Solberg
E-post: gunnar@bn-bygg.no
Telefonnummer: 32 74 60 20
Adresse: Veggli Næringspark – Industrifeltet, 3628 Veggli
Breddegrad: 60.037814
Lengdegrad: 9.16759