Veggli Vertshus

Veggli Vertshus er et serverings- og overnattingssted som ligger i Veggli i Numedal. Vi har en meny som er tilpasset til de fleste ønsker og har også aktivitetstilbud som dresin og overnatting i togvogner.

Vi har solid fokus på tradisjonsrik hjemmelaget mat, og har alltid retter på menyen som hører hjemme på det tradisjonelle norske matkartet. Spesielt stolte er vi av våre kjøttkaker og karbonader, som er laget på en fast oppskrift som har vært med siden oppstarten for 30 år siden.

Vi er også glad i nye utfordringer, og lager gjerne mat etter ditt ønske. Vi kan servere store tapasbord, koldtbord og mat basert på middelalderoppskrifter. Det skal med andre ord være vanskelig å finne noe som ikke frister.

Kaféen har plass til ca. 200 personer innendørs, og det er en stor og koselig uteservering med plass til ca. 80 personer. Det er også et gatekjøkken ved siden av uteserveringen for de som ønsker et raskt og enkelt måltid eller en liten godbit.

Vi kan tilby en rekke aktiviteter for både store og små med utgangspunkt fra Vertshuset. Har du ikke alltid hatt lyst til å prøve hvordan det er å kjøre dresin?

Vi tilbyr også overnatting, der vi har 8 klassiske rom inne på Vertshuset og muligheter for overnatting i togvogner. Togvognene er et av Norges mest spesielle overnattingssteder, og tar dere tilbake i tid med originalt interiør. For større grupper serveres det middag i togvognene og lunsj på Kravikfjord Stasjon.

Velkommen til oss på Veggli Vertshus!

Kontaktinformasjon

E-post: post@veggli-vertshus.no
Telefonnummer: 32747900
Adresse: 3628 Veggli
Breddegrad: 60.041859
Lengdegrad: 9.155785