Vorsetlia AS

Vorsetlia har Flotte Hyttetomter på Søre Vegglifjell med flott utsikt og gode solforhold, med utsikt over Vorsetvannet. Området har gode fiskevann og flotte bademuligheter.

 

Ønsker dere hytte med panorama utsikt?

Myrefjellhøgde Syd er et nytt og spennende hyttefelt på toppen av Søre Vegglifjell med panorama utsikt 900 moh. Myrefjellhøgde Syd tilbyr eksklusive og unike hyttetomter med høy standard, innlagt vann, felles avløp og planlagt fibernett. Svært flott beliggende på toppen av Søre Vegglifjell, kanskje Søre Vegglifjells beste solforhold og utsikt, noen av tomtene har 360° utsikt.
Tomtene tilbys som selveier eller festetomt med innløsning til fastpris. Alle tomtene er svært sentralt beliggende til merkede stier, oppkjørte skiløyper med høy standard, sykkelstier og kort avstand til fiske og bademuligheter. Gapahuk, robåt og kano til fri benyttelse.
I tillegg er det store friområder som innbyr til sopp og bærsanking samt flotte turer i uberørt natur rett under og over tregrensen.
Søre Vegglifjell sentrale beliggenhet gjør at hytte her er en fin base for ferieturer og det er nærhet til mange fine opplevelser.

31 tomter fra kr.1.270.000 – 2.040.000 tomtestørrelse 1-1,5 dekar

Adkomst:

Følg riksvei 40 fra Kongsberg mot Flesberg og Geilo, 62 km. Kongsberg – Veggli.  Rett før sentrum i Veggli står det skiltet Søre Vegglifjell og Vorset til venstre.  Dette er bomvei – innkast NOK 80,- pr. tur.  Kjør Skjærbrekkaveien ca. 5 km, ta til høyre i kryss merket Vorset og Sundtjønn over ei lita bru (Nødnett har høy mast oppe på venstre hånd).  Følg denne veien ca.  4 km. til en stor parkeringsplass.  I enden av den ligger Norsk Folkehjelps hytte på høyre side og nettstasjon på venstre, ta til venstre like etterpå mot Vorset. Kjør rett fram til det kommer stort skilt på venstre hånd «VORSETLIA»

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Bjørn Drtina
E-post: bjorn@drtina.no
Telefonnummer: 992 56 224