Vorsetlia AS

Vorsetlia har Flotte Hyttetomter på Søre Vegglifjell med flott utsikt og gode solforhold, med utsikt over Vorsetvannet. Området har gode fiskevann og flotte bademuligheter.

Vorsetlia tilbyr hyttetomter i skrånende terreng, som gir god solgang og utsikt over vann for alle. Nærhet til preparerte skiløyper, flott turterreng, og fine forhold for sykling. Tomtene er store, fra 1 mål og oppover, med friområder rundt.

Brygge og gapahuk med rullestoltilgang ved Vorsetvannet, gratis båt og kano – bålpanna står klar.

Sykkelsti mellom Nordre og Søndre Vegglifjell

Tomtene er klare for bygging, delvis byggeklausul, bruke noen av lokale foretak i Numedal som har norsk komunikasjon på byggeplass – vi er behjelpelig med alt fra søknad til ferdig bygd hytte fra lokale leverandører med lokal trygghet.

Adkomst:

Følg riksvei 40 fra Kongsberg mot Flesberg og Geilo, 62 km. Kongsberg – Veggli.  Rett før sentrum i Veggli står det skiltet Søre Vegglifjell og Vorset til venstre.  Dette er bomvei – innkast NOK 80,- pr. tur.  Kjør Skjærbrekkaveien ca. 5 km, ta til høyre i kryss merket Vorset og Sundtjønn over ei lita bru (Nødnett har høy mast oppe på venstre hånd).  Følg denne veien ca.  4 km. til en stor parkeringsplass.  I enden av den ligger Norsk Folkehjelps hytte på høyre side og nettstasjon på venstre, ta til venstre like etterpå mot Vorset. Kjør rett fram til det kommer stort skilt på venstre hånd «VORSETLIA»

Kontaktperson: Knut Bekkjorden – 41 50 50 05 – kb@prosjekter.as

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Knut Bekkjorden
E-post: kb@prosjekter.as
Telefonnummer: 41505005
Adresse: 3628 VEGGLI