VorsetTS AS

Flotte hyttetomter i Vorsetdalen på Søre Vegglifjell, med nærhet til vann.

Tomtene ligger i småkupert terreng med nærhet til vann og gode solforhold. Nærhet til preparert skiløype (vel 8 mil sammenhengende).

Det er utsikt  til 2 vann fra noen av tomtene, alle har utsikt til vann. Det er brygge og gapahuk nede ved Vorsetvannet. Fine forhold for sykling. Sykkelsti mellom Nordre og Søndre Vegglifjell.

Tomtene er på ca.1 mål og oppover, med mye friområde rundt på de fleste.

Tomtene er høystandard med vei, vann, avløp og strøm. Delvis byggeklausul tilsier at det skal brukes noen lokale foretak i Numedal som har norsk kommunikasjon på byggeplass . Vi er behjelpelige med alt fra søknad til ferdig bygd hytte fra lokale leverandører med lokal trygghet.

Adkomst:

Følg riksvei 40 fra Kongsberg mot Flesberg og Geilo, 62 km. Kongsberg – Veggli.  Rett før sentrum i Veggli står det skiltet Søre Vegglifjell og Vorset til venstre.  Dette er bomvei – innkast NOK 80,- pr. tur.  Kjør Skjærbrekkaveien ca. 5 km, ta til høyre i kryss merket Vorset og Sundtjønn over ei lita bru (Nødnett har høy mast oppe på venstre hånd).  Følg denne veien ca.  4 km. til en stor parkeringsplass.  I enden av den ligger Norsk Folkehjelps hytte på høyre side og nettstasjon på venstre, ta til venstre like etterpå mot Vorset. Kjør rett fram, passerer stort skilt på venstre hånd Vorsetlia og kjører videre til stort skilt «VORSETDALEN» høyre hånd – ta til høyre her og kjør videre ca.250m så er Dere inne i tomteområdet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Bjørn Drtina
E-post: bjorn@drtina.no
Telefonnummer: 992 56 224
Adresse: 3628 Veggli
Breddegrad: 59.972356
Lengdegrad: 9.071048